Werken bij The Next Consultant Group

Bij The Next Consultant Group zijn wij altijd op zoek naar ambitieuze medewerkers. Graag geven wij jou een kijkje achter de schermen hoe het is om te werken bij TNC Group.

De volgende organisaties zijn onderdeel van TNC Group

OVER TNCG

TNC Group is een netwerk van organisaties waarin het bieden van doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden voor young professionals centraal staat. TNC Group wordt gevorm door Smart Consultant, Student Consultant en Young Consultant. Smart Consultant en Student Consultant zijn studentenadviesbureaus en Young Consultant is een wervingsplatform voor junior consultants.

De volgende kernwaarden staan bij ons centraal

Icon Exploratieve Onderzoeken 2

Samenwerken

We werken samen met elkaar als gelijken om onze doelen te bereiken en uitdagingen te overwinnen, vertrouwen op elkaar en geloven dat diverse perspectieven en ideeën leiden tot betere oplossingen.

Icon Strategie 1

Groeimindset

We zijn ambitieus, zoeken uitdagingen op en omarmen mogelijkheden om onszelf en elkaar te ontwikkelen. 

Icon AI

Intrapreneurship

We zijn betrokken, proactief, maken gebruik van vrijheden om eigen initiatieven te starten en nemen verantwoordelijkheid om onze organisaties naar een hoger niveau te tillen. 

Icon Supply Chain Management 1

Wendbaarheid

We reageren snel op veranderingen, zijn daadkrachtig en nemen risico's om innovatie en groei te stimuleren. 

Layer 1

Rechtvaardigheid

We communiceren open en eerlijk, zowel intern als extern, en hechten waarde aan integriteit, verantwoording, uniformiteit en gelijke kansen voor iedereen.

Frame

Plezier

We vieren onze successen, hebben plezier tijdens het werk en streven naar een positieve, energieke en ondersteunende werkomgeving en -cultuur.

  • BEHIND THE SCENES

    Ons kantoor

    Neem een kijkje achter de schermen bij The Next Consultant Group! Wij werken op flexibele basis vanuit onze kantoren in Tilburg en Nijmegen, maar ook vanuit huis. De medewerkers van TNC Group werken voornamelijk vanuit ons kantoor in Tilburg. Dit ligt tegen de campus van Tilburg Universiteit aan!

  • BEHIND THE SCENES

    Teamwork

    Enkele dagen per week werken we gezamenlijk vanuit ons kantoor in Tilburg. Tijdens deze dagen vinden vooral meetings plaats over de resultaten van de afgelopen periode of vinden er inhoudelijke discussies plaats.

Onze vacatures

Marketing stage

Marketing Ben jij op zoek naar een leuke marketing stage waar je je creativiteit de vrije loop kan laten? Dan is een stage bij The Next Consultant Group misschien wel iets voor jou!
Lees meer

Consultant & Customer Excellence Specialist

Customer Excellence The Next Consultant Group is op zoek naar iemand die, naast het uitvoeren van consultancyprojecten, bij wilt dragen aan het waarborgen van de kwaliteit van onze dienstverlening.
Lees meer

Open sollicitatie

Open sollicitatie Ben jij geïnteresseerd in het werken bij The Next Consultant Group, maar staat jouw droombaan er niet bij? Je kan altijd een open sollicitatie insturen.
Lees meer